Blog

Povratak na blog
Large 922c5aa8 3d6d 441d bda6 4b972a8cff44
Istočne filozofije i medicine su više upoznate s tom teorijom nego mi zapadnjaci, no odnedavno ta skrivena i davna znanja s istoka galopirajući prodiru na zapad. 
 
O meridijanima se dugo špekuliralo povezujući tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu kao neko nedokazano znanje, no prije nekog vremena su Korejski znanstvenici iz Nacionalnog sveučilišta iz Seoula (SNU) uspjeli dokazati i snimiti meridijane koji kolaju našim tijelom, te vode glavnu riječ među sustavima. Više o tome pročitajte ovdje:  http://upliftconnect.com/science-proves-meridians-exist/
Meridijani su mreža kanala i čvorova duž tijela koji su dio tradicionalne medicine, koji su integrirani u budističku praksu. Dosadašnja premisa kako je cirkulacija najbitnija i dalje stoji no polako se dokazuje kako cirkulaciju pokreće ono što kola meridijanima. Ovdje govorimo o energiji koja pokreće čovjeka. 
 
Najjednostavniji način da si to predočite jest da pokušate naći razliku između živog i mrtvog čovjeka. Fizički su obojica potpuno ista; imaju i ruke i noge, kosu i oči, imaju mišiće i krvožilni sustav, ali s jednom ogromnom razlikom! Jedan se može kretati, govoriti, misliti i stvarati, dok drugi ne može ništa od toga. Pa u čemu je onda razlika između mrtvog i živog čovjeka? Razliku čini samo energija! Energija koja kola meridijanima, koja pokreće krvožilni sustav, određuje stanje balansa u našem tijelu, koja se blokira kad imamo problem i koju treba odblokirati da bismo riješili problem. 
 
Čest primjer koji vidim u svakodnevici među klijentima jest da se nađu u situaciji gdje nemaju energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, imaju nedefinirane bolove, a volja za životom opada čak i unatoč povremenom ili kontinuiranom radu na sebi. Meni je to prvi pokazatelj da je količina svježe energije u tijelu vrlo niska. Ovo je u današnje vrijeme vrlo čest slučaj, s obzirom na današnji način života koji nas je odvojio od prirode i nas samih, ali isto tako zahtjeva dodatan rad na sebi kako bismo tu energiju osvijestili, probudili i aktivirali. 
 
Ukoliko ćemo ignorirati nedostatak energije, ljutnju, strah, nesigurnost, malaksalost i bezvoljnost, ona će se pretvoriti u bolove u leđima, glavi, vratu, ili čak po cijelom tijelu. Zbog bolova nerijetko posežemo za tabletama protiv bolova čime nikako ne rješavamo problem, već ga samo guramo dublje, te nastavkom ignoriranja problema zapadamo često u bolest. 
 
Stoga već prilikom prvih znakova i naznaka bolova treba potražiti uzrok, te ga rješavati, prvo i osnovno na energetskoj razini, a zatim i svim ostalima (ako je potrebno). 
 
 
Kako bismo dovoljno rano saznali svoje predispozicije, genetiku, prenesena emotivna stanja kao i na kojim se oni mjestima u tijelu manifestiraju u obliku problema, bolova ili bolesti u Organicosu koristimo drevnu vještinu pregleda kralježnice. Prilikom prvog pregleda pristupamo individualnom savjetovanju, gdje savjetujemo na koji način preduhitriti i prevenirati sve gore navedeno. 
  
U srpnju imamo akciju za besplatne preglede kralježnice i savjetovanje gdje vam možemo pomoći s vašim tegobama, stoga požurite i na vrijeme rezervirajte svoj termin.
To možete učiniti putem maila: greenorganicos@gmail.com;
facebook stranice: Organicos ili
putem telefona: 099 193 43 64
Preporuči mi tretmane