Blog

Povratak na blog
Large 99b2f6c2 9e4e 4365 81ee eb5735a9919f

Ova akcija će trajati cijeli srpanj, a odnosi se na:

 – Besplatan pregled kralježnice prilikom prvog dolaska

 – besplatno savjetovanje prilikom prvog dolaska

 – 15% popusta na prvi tretman akupresure kralježnice

 – potpuno besplatan prvi grupni tretman edukacije i relaksacije

Tretmani akupresure kralježnice bude duh i čiste tijelo, te pomažu da se ono dovede u stanje balansa počevši sa fizičke razine. Kombinacija su fizičkog i energetskog rada, a djeluju na sve razine našeg bića.  Potrebno je tri do pet tretmana da bi se vidio pravi učinak, sa posebnim naglaskom na kumulativni učinak; iako kod većeg dijela ljudi već nakon prvog tretmana nastane prvo čišćenje i preporod duha i tijela.

Zbog jedinstvene kombinacije posebnog energetskog polja, energetskog terapeuta i gore navedenih učinaka, već nakon prvog tretmana se mijenjaju naše kako fizičke, tako i energetske postavke što za posljedicu ima povećanje svjesnosti, kao i životnih rezultata.

Grupne edukacije i relaksacije u trajanju sat vremena su direktno usmjerene na primanje pozitivne i svježe energije, te učenju o životu kroz 5000 godina stare istočnjačke filozofije, kao i sedam godina iskustva rada sa vrhunskim svjetskim majstorima i instruktorima u tom području. Rezultat je povećanje razine svijesti, micanje energetskih blokada kao i lakše nošenje sa zahtjevnim životnim situacijama.

Pročitajte neka iskustava naših klijenata:

“U Organicos sam došla na preporuku kolega iz firme. Imala sam svakodnevne bolove u leđima zbog dugogodišnje skolioze te sam htjela vidjeti kako mogu poboljšati svoje stanje. Već nakon prvog tretmana osjećala sam promjenu na bolje, a što sam duže dolazila nestala mi je bol u leđima i poboljšalo mi se držanje. Osim toga, postala sam svjesna koliko je bitan protok energije i koliko utječe na organe u našem tijelu. U Organicos idem već više od godinu dana na redovite tretmane, a volim to što znam da će me tamo uvijek dočekati topao osmjeh, hrpa pozitivne energije i kvalitetan savjet. Ovi tretmani su mi uvelike poboljšali stanje, te planiram nastaviti dolaziti. Polako uvodim promjene, a uz podršku dečka koji također ide na tretmane, mijenjamo svoju svakodnevicu i život na bolje.”

Vesna, Os

“U Organicos sam došao prije nekih godinu dana. Osjećao sam se ukočeno i često su me boljela leđa, a osim toga nikako se nisam mogao naspavati i nisam imao dovoljno energije. Došao sam bez nekih pretjeranih očekivanja i ugodno sam se iznenadio. Već nakon prvog tretmana osjećao sam se opušteno i poletno. Nastavio sam terapiju i nakon svakog tretmana sam osjetio napredak i poboljšanje svog stanja. Razina energije mi se vratila na normalnu razinu i sada mi je dovoljno 7-8 sati sna da se naspavam. Odlazak u Organicos mi je poboljšao kvalitetu života i toplo preporučam njihove usluge.”

Ivan, Os

“U organicos sam dosao sa jakim bolovima u donjem dijelu ledja. Krenuo sam na tretmane akupresure, nakon nekoliko posjeta, bolovi su se smirili.Osjetio sam opće poboljšanje stanja svoga tijela,bolje sam spavao, smanjila se količina stresa, dobio sam puno korisnih savjeta za poboljšanje zdravstvenog stanja. Čak sam i prestao pušiti i još uvijek, ne pušim. Siguran sam da je Silvija pomogla u mojoj odluci,a i olakšala mi. Moja mjesečna rutina sad uključuje i dva,tri tretmana kod Silvije. Za kraj moram naglasiti da su tretmani nevjerovatno ugodni i opuštajući,u lijepom i smirujućem ambijentu.”

Ivor, Vk

“Silvija zelim ti se jos jednom zahvaliti i reci da to što radiš je izuzetno vrijedno i da košta 2000kn a ne 200 platila bi….imala sam cijeli dan reakcije i kad sam osvijestila da što je krenulo mora van,  za dvije minute je prestalo…A od sljedećeg jutra mogla bi radit šest poslova, a ne tri i SRETNA sam jer je izašlo sunce,jer pada kiša, jer radim ,jer živim i hvala na tome…Saljem puno pusa i ljubavi u Osijek i dođite nam brzo..lp pusa”

Nina, Zg

Preporuči mi tretmane