Blog

Povratak na blog
Large 4b54da27 807e 4424 9c57 d95c7d333b96

Prije nešto više od dva mjeseca, u Zagrebu sam slušala njegovo predavanje o tradicionalnoj kineskoj medicini i uzroku bolesti, a fascinirao me način razmišljanja koji se uvelike razlikuje od naše “zapadnjačke” medicine. Privučena time pozvala sam dr. Berišu da posjeti Osijek i proširi svoje dijagnostičko znanje te oduševi i ostale zainteresirane, kao što je i mene.

U Osijek je došao sa najnovijom dijagnostičkom tehnologijom zvanom Oberon 5te generacije. Uskoro će i sam dr. Beriša pisati o ovoj futurističkoj tehnologiji gdje ćemo moći dobiti mnogo više informacija, no do tada ću Vam pokušati približiti ovaj dijagnostički aparat.

Usporedbe radi, Oberon 3 generacije – radi na bazi biorezonance; ima 9 milijardi mjernih točaka i pregled cijelog tijela traje od 3 do 4 sata. Oberon 5te generacije – radi na bazi biofotona; ima 90 milijardi mjernih točaka i pregled cijelog tijela (body scan) napravi za 15 minuta. Njegova točnost je preko 96% i jedini je takav u regiji. To je tehnologija koju astronauti koriste u svemiru, a pregled seže sve do DNA.

Sam pregled je vrlo jednostavan, sjedeći na stolici stavite slušalice na uši i pričekate dok aparat ne odradi svojih 15 minuta “body scaninga”. Nakon čega se pristupa pregledu, analizi i/ili tretmanu koji se također obavlja dok nosite slušalice na ušima.

Što se sve dobije prilikom pregleda:

– individualan popis dozvoljene i nedozvoljene hrane

– preporučeni kristali za Vas kao osobu i trenutno stanje

– terapija

– detaljna dijagnoza, njezin stadij

– preporuke kako riješiti nastalo stanje

Da bismo otkrili određeni problem, do sada smo navikli na prolazak mnogih pretraga poput vađenja krvi, analize, ultrazvuke, mjerenja, preglede kod raznih specijalista i dok dođemo do točne dijagnoze prođe nekoliko mjeseci, a ne rijetko i preko godinu dana. Vrlo često se našim problemima ne nađe uzroka što dodatno produbljuje probleme i muku pacijenta.

Ovaj vikend me je u potpunosti razuvjerio u to i dokazao kako se za sat vremena može dijagnosticirati i naći pravi problem, te se početi raditi na njemu. Ono što me dodatno privuklo je doktorov način objašnjenja problema. Naime, nakon što je aparat pacijentici našao nekolicinu problema, bakterija i dijagnoza doktor je rekao: “Sad kad znamo što Vam je moramo pronaći energetski uzok!”. Zašto me je ta rečenica toliko osupnula? S obzirom da svaka naša boljka, bol ili bolest zapravo kreće od energetskog disbalansa, odnosno blokade, kada se riješimo dijagnosticiranih problema, potrebno je naći koji naš način razmišljanja, odnosno energetska poruka (koje najčešće nismo svjesni) aktivira te probleme (bakterije, parazite, bolove…). Kada ih osvijestimo pravo je vrijeme da i počnemo raditi na njima i mijenjati ih. Više o energetskim porukama učimo na tretmanima Edukacije i relaksacije, gdje ste pozvani da saznate kako ih osvijestiti i riješiti. Više o njima pogledajte http://organicos-centarprirodnogzdravlja.hr/services/tretmani-edukacije-i-relaksacije/.

Donosimo reakcije pacijenata nakon što su prošli pregled kod dr. Beriše:

“Doktor je izvrstan, zanimljiv, iskren i pomalo brutalan, ali poštujem i skidam kapu za sve što mi je rekao. Ocjena 5/5 :)” Anela, Os

“Na preporuku ekipe iz Organicosa otišao sam na pregled kod dr. Bere koji radi dijagnostiku putem sofisticiranog uređaja zvanog Oberon. Zanimalo me koliko je precizan uređaj i na osobno iznenađenje mogu reći da su nalazi potvrdili rezultate koji su mi klasičnim putem ustanovljeni, te još neke koji nisu. Ovo je primjer kako klasične metode testiranja zamjenjuju one futurističke koje su jednostavnije, jeftinije i primjenjivije. Uz doktora koji je spojio klasičnu i alternativnu medicinu te izvukao najbolje od svake, liječenje postaje lakše svakom pacijentu.” Vedran. Os

“Očekivala sam nešto neočekivano kada sam dolazila na tretman kod dr. Beriše ali nisam očekivala da ću u roku od par minuta čuti uzroke svih svojih bolesnih simptoma. Mjesecima sam pokušavala dokučiti kroz medicinske nalaze, razgovore sa doktorima itd. uzroke mojih tegoba ali bez uspjeha. No medjutim, u samo par minuta analize metodom Oberon kod dr Beriše sve mi se razjasnilo i počelo imati smisla. Hvala puno doktoru kao i centru Organicos koji nam omogućava da imamo kontakt sa ovakvim vrhunskim stručnjacima.” Tatjana, Os

Preporuči mi tretmane