Blog

Povratak na blog
Large 6a7bfe39 513e 4324 bcb1 9d6cc860c4d7

Pod pritiskom svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza, žene su te koje prečesto zaborave na sebe. Mi u Organicosu smatramo da bi si svaka žena trebala moći priuštiti masažu barem jednom tjedno. Zato smo odlučili to omogućiti svim ženama!

Bez obzira želite li maknuti celulit, opustiti se nakon napornog tjedna, umanjiti bolne točke na tijelu ili napuniti se energijom za svaku od vas imamo po nešto.

U nastavku pogledajte što smo vam to pripremili u prosincu:

 

Opuštajuća masaža lica i tijela koja ima pozitivno djelovanje na živčani sustav i cjelokupni organizam, rješavajući Vas mišićne napetosti. Uz opuštajuću glazbu i eterična ulja pomaže da se postigne cjelokupni balans. Blagotvorno utječe na opće stanje organizma, opuštanje mišića i cirkulaciju.

 

Masaža cijelog tijela (samo leđa) koja ublažava bol i riješava Vas mišićne napetosti. Ubrzava regeneraciju tijela te se otpadne tvari njome brže izlučuju. Jača mišiće i vraća im snagu, poboljšava fleksibilnost zglobova, smanjuje otekline. Djeluje povoljno na lokomotorni sustav te poboljšava prokrvljenost tkiva što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.

 

Stimulativna masaža kojom blagim stimuliranjem točaka ublažavamo napetost u glavi, vratu i ramenima. Pozitivno djeluje na opuštanje napetih mišića i živaca. Ostale prednosti uključuju poboljšanje memorije, koncentracije i oslobađanje napetosti u očima. Njeguje kosu i njen korjen te djeluje osvježavajuće. Ova masaža će Vas uspješno osloboditi stresa.

 

 

Čvrsta masaža koja pospješuje prokrvljenost kože i potkožnog tkiva, vraća zategnutost i elastičnost koži, pomaže u razgradnji masti, aktivira rad limfnog sustava, a time i izlučivanje zastalih toksina iz tijela.

 

 

Refleksna masaža stopala koja potiče vitalne funkcije i protok životne energije. Oslobađa energijske točke tijela i otklanja poremećaje u radu unutarnjih organa.

 

 

Masaža namjenjena posebno za trudnice. Njome poboljšavamo funkcije mišića, cirkulacije i tonus kože. Ima dobro djelovanje protiv bolova u leđima, otečenosti udova, nesanice i drugih neugodnosti koji se mogu javiti tijekom trudnoće. Zbog svog nježnog karaktera umiruje cijeli organizam što izuzetno povoljno djeluje na samu bebu.

 

 

Drevna masaža vulkanskim kamenjem puni tijelo novom energijom. Masaža ima ljekoviti učinak, blagotvorno utječe na mišiće i revitalizira krvotok. Pojačava rad srca, proširuje kapilare, opušta vezivno tkivo, ubrzava metabolizam i ima smirujući učinak.

 

 

Holistička zvučna masaža koja usklađuje tijelo, um i duh što su ujedno i ključni aspekti zdravlja. Za razliku od klasične masaže, tijekom zvučne masaže ne dolazi do direktnog tjelesnog kontakta između praktičara i klijenta. Izvodi se tako da se zdjele polažu na odjeveno tijelo te nježno ozvučuju palicom. Ugodne zvučne vibracije prenose se na tijelo, potpuno opuštaju i vraćaju svaku stanicu u njezinu skladnu izvornu vibraciju. 

 

Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima. Osoba se prvo masira glatkim drvenim valjkom kako bi se privikla na ovu masažu. Koža se potom tretira valjkom za piling koji potiče cirkulaciju, a zatim slijedi tretman posebno rezbarenim valjkom kojim se ulazi u dublje slojeve kože.

Tretman podrazumijeva i masažu drvenim čašicama s rezbarenim dijelovima i bez njih, a kojima se dodatno uklanja narančina kora, te pomagalo za konturiranje s kojim se na kraju podiže stražnjica ili neki drugi dio tijela.

 

Za idealne rezultate preporučuje se napraviti najmanje 10 tretmana!

 

 

Vesele blagdane, raskošne darove, opušteno pečenje kolača i Božične pripreme želi vam Organicos tim <3

Preporuči mi tretmane