Blog

Povratak na blog
Large 01dd6caa 6af5 4105 a8c7 8a39d84a6c74

 

Tretman akupresure kralježnice u trajanju od 45 minuta i vođena relaksacija i edukacija u trajanju 60 minuta.

Platite 270,00 kn umjesto 400,00 kn.

Tretman akupresure kralježnice pomaže da se tijelo riješi nakupljenog stresa i napetosti, uklanjaju se blokade, bolovi i nelagode, kao i osjećaj težine koji često nosimo sa sobom kao posljedica svakodnevnog napora. Ujedno se priprema duh i tijelo na vođenu relaksaciju i edukaciju koja će cijelu priču zaokružiti s toplim čajem i osjećajem pozitive i lakoće.

 

Tretman akupresure kralježnice u trajanju 45 minuta i vođena relaksacija u trajanju 30 minuta.

Platite 220,00 kn umjesto 300,00 kn.

Tretman akupresure kralježnice pomaže da se tijelo riješi nakupljenog stresa i napetosti, uklanjaju se blokade, bolovi i nelagode, kao i osjećaj težine koji često nosimo sa sobom kao posljedica svakodnevnog napora. Ujedno se priprema duh i tijelo na vođenu relaksaciju koja pomaže da se osjećaj pozitive i lakoće proširi i zadrži u našem sustavu.

 

Pregled kralježnice i tretman akupresure kralježnice.

Platite 250,00 kn umjesto 350,00 kn

Prilikom prvog dolaska pristupa se pregledu kralježnice kako bismo saznali urođene i stečene blokade koje nas prate u životu. One se mogu osim na fizičko tijelo i nedostatak energije očitovati i u lošem raspoloženju, temperamentnosti kao i pretjeranoj emocionalnosti. Kada vidimo koje nas to blokade koče i smanjuju naš doživljaj sreće i ispunjenosti možemo početi raditi na njima. Prilikom savjetovanja terapeut će Vam prema Vašim blokadama otkriti brze i efikasne načine kako da ih izbalansirate i uživate u životu punim plućima.
Poslije pregleda pristupa se tretmanu akupresure kralježnice čime se uklanjaju blokade, bolovi i nelagode, kao i osjećaj težine koji često nosimo sa sobom kao posljedica svakodnevnog napora.

 

Tretman akupresure kralježnice.

Platite 170,00 kn umjesto 200,00 kn

Tretman akupresure kralježnice se radi preko plahte i sastoji od 3 stavke: 
1. opuštanje mišića, 
2. opuštanje meridijana, 
3. akupresura točaka duž kralježnice koje potiču regeneraciju, pomlađivanje i otpuštanje nakupljenih blokada i stanja. 
Tretman akupresure kralježnice pomaže da se tijelo riješi nakupljenog stresa i napetosti, uklanjaju se blokade, bolovi i nelagode, kao i osjećaj težine koji često nosimo sa sobom kao posljedica svakodnevnog napora. 
Pokreće se limfa i stimuliraju bubrezi i meridijan bubrega čime se tijelo detoksicira, a ujedno jača naša osobna energija i polet.

Preporuči mi tretmane