O Nama

NAŠA MISIJA I VIZIJA

U stresnim okolnostima našeg ubrzanog svakodnevnog života, izgubio se zdravi sklad tijela i duše koji se međusobno prožimaju i utječu jedni na druge. Organicos centar je mjesto mira i opuštanja, gdje učimo klijente kako bolje razumjeti  sebe i svoje tijelo, te kako da biti zdravi i sretni.

Na području grada Osijeka ne postoji mjesto na kojem se mogu dobiti dijagnoza, edukacija, savjeti, terapeutski tretmani kralježnice i opuštanje u jednom.U radu na svim tim područjima odvojeno te kroz četiri godine iskustva u energetskim tretmanima i kooperaciji sa stručnjacima na području prirodnog zdravlja i tradicionalne kineske medicine, došli  smo do zaključka kako bi kvalitetno bilo ujediniti navedena područja stoga smo odlučili otvoriti Centar u kojemu će ljudi dobiti cjelokupni tretman te podići razinu kvalitete života na jednu novu stepenicu i to vrlo brzo, jednostavno i u svom okuženju.

Ponuda Centra objedinjuje kompletnu brigu o svim aspektima zdravlja. Koristeći metode dijagnostike (putem pregleda kralježnice, pulsa ili oberon tehnike) utvrđuje se stanje organizma te nam ono daje daljnje smjernice za rješavanje konkretnog problema odnosno izvora problema.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi Centra naš cilj je uslugama i proizvodima koje nudimo doprinijeti boljoj kvaliteti života naših klijenata. Klijenti su nam svi oni koji iz određenih razloga žele živjeti zdravo kao i oni koji, zbog zdravstvenih razloga, to moraju. Želimo da naši klijenti prepoznaju kvalitetu naših usluga i proizvoda kao nešto što će im zasigurno pružiti bolji, lakši i opušteniji život te da uz nas postanu zdraviji i sretniji jer samo je sretan čovjek, zdrav čovjek.

Team Organicos

Upoznajte naš tim

Branka Pap
Branka Pap
Farmaceut, Savjetnica o Tiens dodacima prehrani
Dr. med. Enver Beriša
Dr. med. Enver Beriša
Doktor i dijagnostičar
Kristina Juričić
Kristina Juričić
Energetski ekspert za kralježnicu
Nada Galjanić
Nada Galjanić
Savjetnica o dodacima prehrani
Silvija Josipović Beronja
Silvija Josipović Beronja
Energetski terapeut, Terapeut za kralježnicu, vlasnica Organicosa
Što kažu klijenti

O našim uslugama

Jutro poslije tretmana kralježnice sam se osjećala kao da bi mogla radit šest poslova a ne tri i SRETNA sam jer je izašlo sunce, jer pada kiša, jer radim, jer živim i hvala na tome...

Nina, Zagreb

U Organicos sam došao jer sam se osjećao ukočeno i često su me boljela leđa, a, osim toga nikako se nisam mogao naspavati i nisam imao dovoljno energije, Već nakon prvog tretmana osjećao sam se opušteno i poletno, a razina energije mi se vratila na normalnu razinu.

Ivan Pozderac

Možda će se činiti čudno ili pretjerano, ali druženja sa Silvijom došla su u pravi trenutak i promijenila mi život na bolje podigavši svijest na još viši nivo te poboljšavši kvalitetu mog života.

Anita Frajman

Na tretmane akupresure sam krenuo zbog jakih bolova u leđima; nekon nekoliko posjeta, bolovi su se smirili. Osjetio sam opće poboljšanje stanja svoga tijela, bolje sam spavao, smanjila se količina stresa, dobio sam puno korisnih savjeta za poboljšanje zdravstvenog stanja. Čak sam i prestao pušiti.

Ivor Dobaj

Bila sam na stvarno puno masaža do sada, ali ovo je doista nešto posebno i puno više od masaže. Stvarno se svakim pritiskom osjeti neka napetost koja popušta/izlazi iz vas, kao da vas netko čisti sloj po sloj.

Anita Frajman

Preporučam tretmane akupresure svima bez obzira na dob i tjelesno stanje jer
poučena svojim primjerom zaključila sam da osim olakšanja u leđima osjećam veliko unutarnje olakšanje. Drago mi je da u Osijeku imamo priliku osjetiti ovako kvalitetan rad kao u centru Organicos.

Tatjana Tošić

U Organicos sam došla na preporuku kolega iz firme. Imala sam svakodnevne bolove u leđima zbog dugogodišnje skolioze. Već nakon prvog tretmana osjećala sam promjenu na bolje, a što sam duže dolazila nestala mi je bol u leđima i poboljšalo mi se držanje.

Vesna Mijatović