e-mail: greenorganicos@gmail.com
tel: +385 99 193 43 64
Stay connected:
Close
+385 99 193 43 64
greenorganicos@gmail.com
Akcija!

DiCHO sredstvo za pranje donjeg rublja

125,00 kn100,00 kn

Efekti pranja u DiCHO sredstvu za čišćenje donjeg rublja su iznimno jaki. Odjeća nije samo čista, već ja i lijepog mirisa. Osima togu, IRGASAN DP-300 prisutan u proizvodu uklanja bakterija, plijesni i gljivice. Odgovoran je za uklanjanje neugodnih mirisa. Tkanine oprane u DiCHO sredstvu zadržavaju dugo antibakterijska svojstva.

SKU: DIC2 Kategorija: Product ID: 1651

Opis

Efekti pranja u DiCHO sredstvu za čišćenje donjeg rublja su iznimno jaki. Odjeća nije samo čista, već ja i lijepog mirisa. Osima togu, IRGASAN DP-300 prisutan u proizvodu uklanja bakterija, plijesni i gljivice. Odgovoran je za uklanjanje neugodnih mirisa. Tkanine oprane u DiCHO sredstvu zadržavaju dugo antibakterijska svojstva. Pruža toliko željenu kvalitetu, posebno u slučaju donjeg rublja, jer loše oprani veš postaje odlična podloga za razvoj bakterija. Bakterije Escherichia coli prisutni na donjem rublje je korisna u debelom crijevu – njenom prirodnom staništu, ali izvan ljudskog tijela može uzrokovati infekcije želuca i mokraćnog sustava.

Nadalje, pH DiCHO sredstva je oko 7, znatno je manja od pH običnih deterdženata (pH oko 10). To znači da je pH DiCHO sredstva sličan onom od ljudske kože. Stoga tekućina definitivno neće iritirati tijekom pranja rublja na ruke, niti će izazvati iritaciju na mjestima gdje odjeća oprana u sredstvu dolaze u kontakt s tijelom.

KORIŠTENJE

DiCHO sredstvo za čišćenje donjeg rublja sadrži biološke katabolične enzime koji imaju jedinstvenu učinkovitost kod uklanjanja prljavština i mrlja od tjelesnih izlučevina kao što su krv i znoj. Također lako pere i osjetljivu vunenu odječu.

DiCHO serija proizvoda za čišćenje

Sve proizvode iz serije DiCHO karakterizira visoka učinkovitost! Oni se lako nose s bilo kojom vrstom mrlje, dok je njihova koncentrirana formula štedljiva za naš džep. Osim što nam život čine lakšim, zahvaljujući isključivo prirodnim sastojcima, pomažu nam da se brinemo o okolišu, obitelji i domu.