tel: +385 99 193 43 64
Stay connected:
Tretmani akupresure kralježnice

Poseban tretman koji svoje korijene vuče iz Tradicionalne Kineske Medicine.
Tradicionalna Kineska Medicina, za razliku od današnje zapadnjačke, na ljudsko tijelo gleda iz perspektive cjelovitosti.
Odnosno pronalazi korijen problema i zatim ga riješava. Dok sa zapadnjačkom medicinom pokušavamo riješavati simptome koji su samo znak da treba pogledati dublje i riješiti izvor problema. Prema TKM duž cijelog tijela se proteže čitav sustav meridijana, koji provode energiju u tijelu. Ukoliko postoji blokada
u nekom od meridijana, ona će se kroz neko vrijeme očitovati i na fizičkoj razini (umor, loša cirkulacija, bolovi, slabimunitet…)

Kako je kralježnica povezana sa glavnim sustavima u tijelu (živčanim, krvožilnim, energetskim), a preko glavnih i sa svim sporednima, tretmanom kralježnice se pozitivno utječe na svaki organ i sustav u tijelu.
Bilo koja nepravilnost ili bol je znak oslabljenosti ili presjeka protoka, što se direktno odražava na zdravlje.
Tretman kralješnice obuhvaća spoj specijaliziranih metoda za kralješnicu kojima se brzo obnavlja energija i regeneriraju organi. Djeluje se dubinski na tkiva uz kralježnicu i uklanjanje „ blokada“ nastalih nagomilanim stresom, neaktivnošću i ozljedama.

Tretman se radi preko odjeće, vrlo je ugodan i brzo vraća energiju i vitalnost tijelu.